Freddify

Ben jij geschikt voor gehandicaptenzorg? ggz? ouderenzorg? ziekenhuiszorg?

Het is niet makkelijk om je droombaan te vinden in de zorg. Wij helpen je. Doe onze test en wij matchen je aan een baan die bij je past. Zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat. 

1

Zorgmedewerkers gematcht

We werken met allerlei zorgorganisaties in jouw regio.
Veel keuze voor jou dus. 

Profila Zorg

Odion

Sein

Kempenhaeghe

Waar werken in de zorg

De plek waar jij tot je recht komt

In de zorg kan je altijd, iedere dag, mensen helpen. Maar in het ene team pas je beter dan in het andere. Wij zoeken de plek waar jij je het meest thuis voelt. Daarvoor kijken we naar je persoonlijkheid, je drijfveren en je wensen.

Freddify-1

Doe de Geschikt voor Zorg-test

Wat kan jij goed? Wat vind jij belangrijk in je werk? Doe onze test en kom erachter. Onze test vergelijkt jouw persoonlijkheid en drijfveren met andere zorgmedewerkers

Praat met onze adviseur

Wil je weten welke baan past bij jouw uitslag? Deel je uitslag met onze recruiters. Zij koppelen je alleen aan de baan waarvan ze denken:”dit is helemaal wat voor jou!”

Maak kennis met de juiste organisatie

We werken samen met allerlei organisaties in jouw buurt. Samen met de recruiter bespreek je of je een kennismakings-gesprek wilt en bij welke organisatie.

banner-heart

Zij zijn heel blij met hun nieuwe baan

Begeleider Anouk


Mijn werk op dit moment bestaat vooral uit begeleiden. Verzorgen zit er eigenlijk niet echt bij. Het ligt me helemaal,

Begeleider Michelangelo

Ik heb een goede klik met de jonge jongens. En ik vind psychiatrische klachten ook interessanter om mee te werken.

Verpleegkundige Marie-Claude

Het was gek en spannend om weer terug te keren in de zorg. Maar ik heb de hele dag met een glimlach op mijn gezicht gewerkt. 

Zet de juiste stap in je loopbaan

Een nieuwe stap in je loopbaan is eng. Want hoe weet je dat je nieuwe baan beter bij je past dan je oude werk? Freddify gebruikt persoonlijkheidsonderzoek van duizenden zorgmedewerkers om de juiste match te maken tussen jou en je volgende baan.

Ben ik geschikt voor zorg