Freddify

Word doktersassistent(e) bij Zonboog

Geduldig, efficiënt en oplossingsgericht, dat maakt jou als doktersassistente goed in je werk. Dat je zorgzaam bent, is vanzelfsprekend, want dat ben je van nature.

Herken je jezelf hierin?

Mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg je het vertrouwen van huisartsen om patiënten zo goed mogelijk te helpen en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen.


Is dit wat voor jou?

Ben jij onze nieuwe collega?

Over Zonboog:

Persoonlijk, dichtbij en onder één dak, dat is Zonboog. Met vijftien gezondheidscentra, vier apotheken en fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair en ICT-bedrijf, bieden we klantgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg in de regio Rijnmond. Op wijkniveau maken we ons sterk voor de zorg van zo’n 105.000 patiënten. In onze gezondheidscentra bieden wij zorg door verschillende zorgprofessionals, zoals huisartsen, assistenten, praktijkondersteuners, apothekers, fysiotherapeuten en logopedisten. Dat we dezelfde zorg voor onze patiënten delen, maakt ons werk extra waardevol.

Wat kun je van ons verwachten?

Ervaringsverhaal

Vind je het net als Romy belangrijk dat je in de praktijk de ruimte en mogelijkheid hebt om veel te doen en te leren? Dan is onze huisartsenpraktijk binnen ons gezondheidscentrum de juiste plek voor jou.

Zo begon Romy 4,5 jaar geleden als stagiaire en heeft inmiddels de opleiding Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) afgerond. Vooral het teamverband in onze praktijk kan Romy beamen:

“Iedereen helpt elkaar, of je nu veel of weinig ervaring hebt, en huisartsen koppelen patiëntendossiers aan je terug. Verder lunchen we met elkaar: huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners én praktijkmanagers.” 

Romy, doktersassistente bij de Zonboog

Waarom Zonboog?

Werkdagen maandag t/m vrijdag

Vrij op nationale feestdagen

Doorgroeimogelijkheden

Je kunt je eigen vakantieperiode bepalen 

Dichtbij huis werken

(15 locaties in de regio)

Snel kans op een vast contract

Aan de slag bij Zonboog

1. Doe de test en deel je uitslag

2. Voldoe je aan alle eisen, dan bellen wij je met meer informatie