Freddify

Waar wij voor staan

Kennis

Freddify heeft +2000 zorgmedewerkers onderzocht in de sectoren Gehandicaptenzorg, GGZ, Jeugdzorg, Ziekenhuizen en VVT. Wij weten daardoor welke persoonskenmerken een zij-instromer moet hebben. Voor Match op Maat onderzoekt Freddify ook de kenmerken van de eigen medewerkers.

 

Bovendien hebben wij +10000 zij-instromers benaderd en getest. Wij weten dus precies hoe we de juiste zij-instromer vinden en welke boodschap hem of haar aanspreekt.

Kwaliteit

Freddify verzekert de beste match. De testen zijn gevalideerd en ontworpen door een ervaren psycholoog. De uitslag geeft daarom een betrouwbare voorspelling van iemands kans om te slagen in de zorg. Onze ervaringsdeskundigen bellen matches na. Tijdens deze telefonische intake vertellen ze over werken in de zorg en onderzoeken ze of iemand bij de organisatie past. 

 

Freddify geeft een waardevolle uitslag. We tonen meer dan een geschikt/niet geschikt score. Zo laten we ook zien op welke rollen en drijfveren een kandidaat het beste scoort.

Twee laagdrempelige oplossingen

Match op maat

Geschikt voor zorg

Waarom kies je voor freddify?

Wat wij doen

De juiste mensen vinden

Onze online campagnes targeten heel gericht de doelgroep die een organisatie zoekt, zowel zorgprofessionals als zij-instromers. We zetten employer branding in om de kandidaten te overtuigen van hun match met de vacature.

Testen op geschiktheid

Wij testen of iemands persoonlijkheid past bij een rol. Een zij-instromer tonen wij bij welke branche hij of zij past. Voor de zorgprofessionals kunnen wij nauwkeurig voorspellen bij welke doelgroep ze het gelukkigst worden.

De beste match maken

Onze rapportages geven weer waar een kandidaat het beste geplaatst kan worden om hem of haar niet meer te verliezen. We tonen door middel van percentages iemands match met een bepaalde rol of doelgroep.

Helpen bij het behoud

Onze testen worden ook ingezet voor interne doorstroom. Met de test onderzoeken medewerkers op laagdrempelig wijze of zij gelukkiger worden bij een ander team. Zo verliest de organisatie geen mensen bij wie het zorghart nog klopt.

De uitslag

Freddify onderzoekt meer dan iemands geschiktheid voor de zorg. Een Geschikt voor Zorg rapportage bevat waardevolle stuurinformatie over de rollen binnen de zorg die een zij-instromer gemakkelijk oppakt.

 

Ons advies: Kies zij-instromers met een goede score op rollen die bij de meeste zorgorganisaties minder goed ontwikkeld zijn. Een typisch voorbeeld is de Samenwerker. 

 

De Match op Maat uitslag laat zien hoe een zij-instromer scoort op de rollen of competenties die door de organisatie als belangrijk zijn bestempeld.

De samenwerking met freddify

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie

Na aanmelding nemen wij contact met je op. We vertellen je dan meer over onze aanpak, de resultaten bij klanten en de kosten voor jouw organisatie.

  Lees ook eens een van onze artikelen

  Download ons rekenmodel en bereken jouw personeelstekort van nu tot 2025

  Weet jij hoe jouw personeelstekort zich nog ontwikkeld over de jaren?

  Via ons rekenmodel kan je het makkelijk berekenen én zien wat zij-instromers kunnen opleveren.

   Onze partners