Freddify

Bied jouw medewerkers een perspectief in de zorg!

Krijg vandaag nog advies of dit iets voor de reorganiserende teams is

Hoe groot is de kans dat onze boventallige medewerkers doorstromen naar de zorg?

Onze werkwijze = laagdrempelig en persoonlijk

Een reorganisatie betekent verandering. Daar kunnen trouwe werknemers, die al jarenlang bij een organisatie werken, van dichtklappen. Als HR-manager is het lastig om deze mensen in beweging te krijgen, ook al probeer je dat met de beste bedoelingen.

Freddify zorgt dat deze werknemers zich wél op een andere toekomst durven te oriënteren. Onze positieve, niet-bedreigende werkwijze maakt mensen stapsgewijs steeds warmer voor de zorg.

1.

Informatiesessies

We beantwoorden de belangrijkste vragen van iedereen die de zorg overweegt, zoals: welke mogelijkheden zijn er, wat zijn de arbeidsvoorwaarden en hoe makkelijk is de overstap?

2.

Online persoonlijkheidstest

De testrapportage geeft werknemers een advies over de zorgbranche die het beste bij hun persoonlijkheid past: gehandicaptenzorg, ouderenzorg of toch ziekenhuizen?
45% zet na de persoonlijkheidstest de volgende stap richting de zorg

3.

Persoonlijke begeleiding

Samen met een coach maakt de werknemer een plan om een baan in de zorg te krijgen die past bij zijn of haar persoonlijkheid.
72% zet haar plan ook daadwerkelijk in voor een nieuwe baan

4.

Matching

Freddify koppelt de werknemer aan passende mogelijkheden binnen de zorg in zijn of haar regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we voor ieder wat wils.

5.

Kennismaking in de zorg!

De werknemer maakt kennis met de zorg, bijvoorbeeld tijdens een meeloopdag of een rondleiding bij zorgorganisaties.

6.

Een nieuwe baan

De werknemer is niet meer onzeker over een nieuwe kans in de zorg. Hij of zij stroomt het sollicitatietraject in met enthousiasme!

Referenties

“Ik ben blij met de kwaliteit van de Quickscan van Freddify. En met het feit dat al meer dan 7000 mensen het hebben ingevuld. Deze mensen krijgen inzicht of zij bij de gehandicaptenzorg passen. De scan is een echte toegevoegde waarde voor de website www.wateenvak.nl.”

Maarten Hüttner

(Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland)

“De frisse andere insteek laat mensen nadenken over hun loopbaanmogelijkheden. Onze medewerkers leerden echt wat over zichzelf en zagen qua werk weer de contouren van een toekomst.”

Eva Weel

(Cordaan)

“Freddify heeft in een heel korte tijd een topresultaat neergezet en SEIN heel goed geholpen bij het werven en selecteren van onze WelSEIN Topklassers. Prettige samenwerking, duidelijke en snelle terugkoppeling en een fijn team!”

Marjolein Vijverberg

(SEIN)

“Freddify denkt echt met ons mee. Ziet ons niet als klant maar als “tijdelijke” collega. Tijdens onze samenwerking blijven ze zelf ook innoveren. Hoe gaaf is dat!”

Wendy Franken

(Hartekamp Groep)

Freddify is dé expert op het gebied van zij-instromers.

Vanwege het personeelstekort in de zorg openen veel zorgorganisaties hun deuren voor zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen zonder zorgachtergrond die overstappen naar de zorg. Freddify heeft sindsdien al duizenden zij-instromers aan de juiste zorgbaan gekoppeld.

Je kunt ons kennen van