Freddify

Blog

FREDDIFY EN ZIJ-INSTROMERS AANWEZIG IN DE TWEEDE KAMER

Op 18 mei mochten wij ons zegje komen doen binnen het thema “werkdruk in de zorg” in de Tweede Kamer. In het kader van burgerpanel V100 waren wij uitgenodigd om vanuit de praktijk te kijken naar de plannen van de overheid. Wij namen een zij-instromer mee. Hierdoor konden laten zien […]

Read More

Meer dan 5000 mensen deden de quickscan van freddify en vgn!

Trots! Samen met VGN hebben we de doelgroepentest gelanceerd. Hiermee kunnen (potentiële) begeleiders in de Gehandicaptenzorg testen bij welke doelgroep ze het gelukkigst worden. Volgens ons heel belangrijk want het plaatsen van kandidaten op de juiste plek in de organisatie is nodig om ze te behouden.   We zijn dan […]

Read More

Klantverhaal: CZ

Zorgverzekeraar CZ stimuleert werknemers om zich te blijven ontwikkelen, zowel binnen hun huidige functie als daarbuiten. De organisatie is daarom de samenwerking met Freddify aangegegaan om hen de mogelijkheid te bieden zich te oriënteren op werken in de zorg.

Read More

Klantverhaal: Amerpoort

Amerpoort is een gehandicaptenzorgorganisatie in regio Utrecht. Er wonen een grote diversiteit aan cliënten op hun locaties; van mensen met een ernstig meervoudige beperking tot mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.

Read More

Klantverhaal: Odion

Odion is een Noord-Hollandse gehandicaptenzorgorganisatie. Zij helpen 1750 kinderen en volwassen met een beperking om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Thuis of buitenshuis, op het werk of in de vrije tijd; altijd op een manier die past bij de cliënt.

Read More